пʼятниця, 07 жовтня 2011 15:29

Янукович хоче побудувати у Греції сонячну електростанцію

Янукович хоче побудувати у Греції сонячну електростанцію

Україна покладає сподівання на співпрацю з грецькими партнерами у реалізації масштабних інвестиційних проектів.

Як повідомила прес-служба глави української держави, про це заявив президент Віктор Янукович під час українсько-грецького бізнес-форуму в Афінах.

"Перспективи та вигоди взаємної співпраці дозволять отримати як українській, так і грецькій стороні дивіденди на довгостроковий період", – зауважив глава держави.

Він, зокрема, звернув увагу на нові можливості, які відкриваються для грецьких інвесторів у рамках реалізації національних проектів в Україні.

"Ми готові підтримати грецькі компанії, які зацікавилися проектами "Енергія природи" та "Чисте місто", – сказав президент.

За словами глави держави, Україна також зацікавлена у поглибленні співпраці з Грецією у сфері використання відновлюваних джерел енергії, електроенергетики та природного газу, підвищення енергоефективності.

"Я вніс пропозицію пану президенту (Греції) під час нашої розмови про будівництво сонячної електростанції на території Греції "під ключ" – ми таку можливість маємо і готові це зробити в будь-який час, якщо такі пропозиції будуть від наших партнерів", - сказав Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче побудувати у Греції сонячну електростанцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути