вівторок, 16 квітня 2013 19:54

Янукович доручив Кабміну підготувати зміни до Держбюджету-2013

Янукович доручив Кабміну підготувати зміни до Держбюджету-2013
Віктор Янукович Фото: argumentua.com

Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету Міністрів підготувати зміни до Державного бюджету на 2013 рік. Про це глава держави сказав журналістам у Вінниці, передає УНН.

"Ми завжди це робили, і цей рік не є винятком. Сьогодні маємо такі плани і є вже доручення уряду для того, щоб підготувати зміни до бюджету за результатами першого кварталу, а потім і першого півріччя", — зазначив Янукович.

Глава держави повідомив, що ці зміни стосуватимуться як вирішення соціальних питань, так і виправлення недоліків, допущених при ухваленні бюджету цього року.

"І, безумовно, питання розвитку регіонів", — наголосив президент.

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради України з питань бюджету на своєму засіданні 3 квітня 2013 року розглянув проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (реєстр. №2655 від 29.03.2013), поданий народним депутатом України Владиславом Лук'яновим.

Зокрема, передбачено збільшити бюджетні призначення за загальним фондом державного бюджету за бюджетною програмою "Проведення земельної реформи" на 254 800 тис. грн.

Також, як повідомлялося, міністр соціальної політики України Наталя Королевська запевнила, що виплати чорнобильцям будуть переглянуті після внесення змін до Державного бюджету України на 2013 рік.

Зараз ви читаєте новину «Янукович доручив Кабміну підготувати зміни до Держбюджету-2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути