субота, 26 листопада 2011 10:45

Янукович, Азаров і Попов хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час Голодомору

Янукович, Азаров і Попов хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час Голодомору

Президент України Віктор Янукович вшанував пам'ять загиблих під час Голодомору 1932—1933 років. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Сьогодні біля Національного музею "Меморіал пам'яті жертв голодоморів" пройшло вшанування загиблих. Заходи відвідав президент України, його супроводжували прем'єр-міністр Микола Азаров та голова КМДА Олександр Попов.

Президент, прем'єр та голова КМДА поклали біля скульптури "Дівчинка з колосками" глечики з калиною та житом. Потім оголосили хвилину мовчання. Після цього глава держави зі супроводжуючими підійшли до Меморіалу та поклали квіти.

За 10 хвилин Янукович поїхав. Він направився у Биковню.

У заході також прийняли участь всі три колишні президенти — Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко, міністр оборони Михайло Єжель, голова Нацбанку Сергій Арбузов, глава ДПС Олександр Клименко, міністр МВС Віталій Захарченко.

На президента біля Меморіалу чекали близько тисячі людей. Вони тримали державні прапори з траурною стрічкою. В основному це були представники київських підприємств.

Зараз ви читаєте новину «Янукович, Азаров і Попов хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час Голодомору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути