пʼятниця, 26 жовтня 2012 08:00

Вибори сьогодні не брудніші, ніж попередні - регіонал

Заяви опозиції про те, що цьогорічна виборча кампанія є "найбруднішою", свідчить лише про те, що вони програли ці вибори.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник

"Заява "Батьківщини" про те, що зараз найбрудніші вибори є свідченням тільки одного, - що ми виграємо. У них же виграє навіть УДАР", - наголосив нардеп.

Він додав: "Тому що у 2010 році, коли вибори президента було визнано всіма – і європейською спільнотою, і з боку Америки, єдина "Батьківщина" до сьогоднішнього дня не визнала ці вибори демократичними. От їхні стандартами: "Там, де ми програємо, то не демократія, тільки ми виграємо – то демократія".

Олійник підкреслив, що кожна виборча кампанія в значній мірі завершувалася подібними заявами щодо того, що це були "найбрудніші вибори". "Але вибори сьогодні не брудніші, ніж попередні", - запевнив "регіонал".
Відповідаючи на зауваження, що всі судові рішення свідчать про те, що вони є виключно на користь влади, Олійник запевнив:

"Неправда. У мене є судові рішення, там де ми програли. Наші представники подавали позови  і є випадки того, коли ми не виграємо. Десь приблизно наш аналіз показав, що з усіх звернень до правоохоронних орга

Зараз ви читаєте новину «Вибори сьогодні не брудніші, ніж попередні - регіонал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути