понеділок, 09 серпня 2021 04:24

Зустріч Зеленського і Байдена: розкрили головні теми

Зустріч Зеленського і  Байдена: розкрили головні теми
Фото: Reuters

Під час візиту президента України Володимира Зеленського в Сполучені Штати обговорюватимуть три блоки питань. Зокрема, політичний, економічний і з безпеки. Про це в неділю, 8 серпня, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі "Україна 24".

За словами дипломата, у політичному блоці сторони обговорять стратегічне партнерство. Другим блоком питань буде безпека.

"Усі розуміємо, що це протидія російському агресору, питання Донбасу, питання Криму, куди і як рухатимемося. Ми обговорюватимемо кілька конкретних ідей, не можу поки що ними поділитися. Розмова з цього питання була предметна", - заявив Кулеба.

Під час третього блоку обговорюватиметься питання економіки, а зокрема американські інвестиції в Україну. Кулеба зазначив, що Україна має намір заявити про готовність до збільшення долі американських інвестицій в українську економіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Зеленського і Байдена: посол розкрила подробиці підготовки

4 серпня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та глава Офіса президента Андрій Єрмак приїхали у Вашингтон, щоб підготувати офіційний візит президента Володимира Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Зустріч Зеленського і Байдена: розкрили головні теми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути