Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2012 16:30

Лікарі не збираються виписувати Тимошенко

Лікарі не збираються виписувати Тимошенко
Фото: Facebook Віталія Портнікова

Лікар-невропатолог ЦКБ № 5 в Харкові Ірина Фурса стверджує, що в лікарні не збираються виписувати екс-прем'єра України Юлію Тимошенко.

"Абсолютно ні про яку виписці мова не йде. Цілком вона не планувалася. Ми продовжуємо проводити планове лікування, яке перед від'їздом нам склав доктор Хармс (лікуючий лікар Тимошенко з берлінської клініки" Шаріте "Лутц Хармс - ред.)", - сказала Фурса журналістам в п'ятницю біля ЦКБ № 5.

За її словами, єдине, що трохи заважає в роботі, - медиків весь час якимось чином змушують відповідати на питання, які мають більше відношення до політики, "хотілося б, щоб все це було диференційовано, кожен займався своєю роботою і нам залишили час для лікувальних заходів".

"На даний момент доктор Хармс склав план на найближчі кілька тижнів ... На найближчий час у нас план є, нам є чим зайнятися, якщо знову ж таки нам не будуть заважати", - сказала лікар.

Вона також підкреслила, що вперше почула про можливу виписку Тимошенко найближчим часом від журналістів.

Як повідомлялося, в п'ятницю захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що готується виписка його підзахисної з подальшим її поверненням в Качанівську виправну колонію.

"Це робиться з єдиною метою - щоб людину, яка не отримала належного лікування, перевести назад в колонію і кожен день, як у Києві, тягати на розгляд надуманої справи по ЄЕСУ", - сказав він журналістам у п'ятницю біля ЦКБ № 5.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі не збираються виписувати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути