Ексклюзиви
понеділок, 11 жовтня 2010 15:20

Біля бютівців - голодувальників роздають млинці та проводять концерти

Біля бютівців - голодувальників роздають млинці та проводять концерти

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко приїхала до членів партії, які сьомий день голодують під ЦВК.

Тут встановлений намет, а також розвішані плакати: "Клони - ні", "Зупинимо атаку клонів", "Бондарєв - наш голова". На великому ватмані написано: "Голодування-день 7. Вимагаємо від влади припинити терор проти єдиної опозиційної сили - партії "Бактьківщина", перестати втручатися в діяльність партії, скасувати реєстрацію кандидатів від клонів "Батьківщини".

Біля нього стоять стільци, на яких сидять мітингувальники. На їх головах білі стрічки із написом: "голодую". Вони п'ють мінеральну воду. У декількох метрах від голодувальників знаходиться сцена, на якій відбувається концерт, присвячений осінньому ярмарку 2010 року. Люди його не слухають.

"Я звернулася також до наших львівських колег, щоб вони згорнули голодування. У Києві відмовляються та хочуть продовжити його і далі. Але мені здається, що влада їх не чує, як не чує і всю країну", - зазначила вона.

Лідер "Батьківщини" розповіла, що наступного дня, після того, як під ЦВК почалося голосування, наступного дня було встановлено намети для проведення продовольчого ярмарку. За словами Тимошенко, вчора, неподалік від мітингувальників людям безкоштовно роздавали млинці.

"Їх намагаються принизити, роздаючи безкоштовну їжу. Роблячи ярмарки. На фоні болю за Україну, розгортають концерт, який ніхто не слухає. Площа просто пуста", - зазначила вона.

Вона подякувала активістам, які проводять голодування, за їхню позицію. І після цього усамітнилася з ними у наметі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Біля бютівців - голодувальників роздають млинці та проводять концерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути