четвер, 25 січня 2018 07:34

Волкер: Санкції проти РФ ще не спрацювали

Волкер: Санкції проти РФ ще не спрацювали
Курт Волкер. Фото: Корреспондент.net

Курт Волкер, спецпредставник Сполучених Штатів Америки по Україні, сказав, що санкції проти Росії ще не спрацювали. Однак будуть наносити країні шкоду з плином часу.

Як передає "Інтерфакс-Україна", він зазначив: "Я б не сказав (що санкції не працюють), я б сказав, що вони не спрацювали, але це інше. Думаю, в Росії багато хто усвідомлює, що санкції негативно впливають на їх країну. І вплинуть ще більше, якщо обмежувальні заходи будуть відновлювати і далі. А це так і буде. ЄС регулярно продовжує санкції, США додадуть до списку нові імена. Я думаю, що всі розуміють, що з плином часу це завдаватиме Росії шкоду, і в Росії хочуть, щоб санкції зняли, але умовою для їх виконання є фактичне виконання Мінських домовленостей ".

Волкер переконаний, що Мінські угоди є дуже важливими. Але в Україні вважають, що Мінські угоди провалилися. Адже вони не привели до завершення конфлікту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський ревізор приїхав - влада імітує боротьбу з корупцією - експерт

Президент України Петро Порошенко у вівторок, 23 січня, зустрівся зі спеціальним представником президента США по Україні Куртом Волкером. Сторони відзначили, що Москва повинна нарешті продемонструвати політичну волю до мирного врегулювання і погодитися на розміщення миротворчої місії ООН на окупованому Донбасі, включаючи неконтрольовану ділянку українсько-російського державного кордону. Про це пише прес-служба Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Волкер: Санкції проти РФ ще не спрацювали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути