вівторок, 25 вересня 2012 14:55

Волга "перейшов дорогу" Компартії?

Волга "перейшов дорогу" Компартії?
У Василя Волги э політичне майбутнє? Фото: gazeta.ua

Кримінальна справа екс-голови Держфінпослуг Василя Волги є суто політичною. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василя Волгу посадили на 5 років

"Я не хочу сказати, що він – янгол, як колись про себе говорив Павло Лазаренко. Але "Союз Лівих Сил", що очолював Волга, був конкурентом на виборах для Компартії. Вона зараз набирає до семи відсотків голосів. Якби балотувалася політична сила Волги, то ця цифра була б між ними поділена. Щоб цього не відбулося, колишнього керівника Держфінпослуг посадили до в'язниці. Все інше можна накрутити по будь-якому чиновнику. Зараз кожен другий може бути визнаний в корупційних діях. Можна взяти міністра освіти, оборони чи навіть закордонних справ та притягти до відповідальності за розтрату коштів міністерств", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волгу поки не етапуватимуть - адвокат

За словами експерта, "Союз лівих сил" заважав передвиборчій кампанії комуністів, тому що був "яскравіше та цікавіше".

"Волга дуже швидко перетворювався у нового лівого політика. Це політологічна  реальність. Вона є основною причиною зафіксованих порушень, які вилилися у вирок", - наголосив Небоженко.

Політолог вважає, що у Василя Волги залишається політичне майбутнє, адже він може стати одним із політиків, на кого зробить ставку Москва.

Зараз ви читаєте новину «Волга "перейшов дорогу" Компартії?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути