Ексклюзиви
субота, 03 лютого 2018 19:48

Влада дозволила повернутися мільйонерам режиму Януковича - експерт

Влада дозволила повернутися мільйонерам режиму Януковича - експерт
Генпрокуратура закриває справи багатих чиновників часів Януковича. Фото: svoboda.org

Влада не має наміру судити представників режиму президента-втікача Віктора Януковича.

Таку думку висловив політолог Віктор Небоженко у коментарі Gazeta.ua.

"Чотири роки Генпрокуратура наполегливо шукала злочину Злочевського. Після Сейшел прийняла рішення, що таких злочинів немає. Злочевський звільнений від усіх звинувачень, приїжджав в Україну. Це не диво. Технологія. Усі, хто має більше 20 мільйонів доларів, із тих, на кого за чотири роки відкрили справи, можуть бути звільнені. Багаті представники режиму Януковича можуть спокійнісінько за спрощеним варіантом Злочевського і "вишок Бойка" готуватися до повернення", - зазначив Небоженко.

На його думку, заява генпрокурора Юрія Луценка про розшук екс-прем'єра Миколи Азарова має на меті відвернути увагу від дорогого відпочинку глави ГПУ.

"Підозрілий час оголошення такого прокурорського милосердя. Тільки повернувся чоловік із Сейшельських островів і раптом такі різкі рухи. Він прекрасно розуміє, що до Азарова не добратися. А зняття підозр із Бойка робить їх великими друзями.

Думаю, Бойка не притягнуть.Він проходить лише як свідок. Свідком може бути хто завгодно. Це можна тягнути до глибокої старості. Генеральна прокуратура чітко говорить: не чіпайте Бойка своїми брудними руками. Хочете когось чіпати - простягайте руки до Азарова. А дістати до нього не можна. Це знущання над українцями", - наголосив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти Бойка нічого реального не буде, він зручний для Порошенка - експерт

1 лютого ЗМІ повідомили, що власник газодобувної групи Burisma Holdings і міністр в уряді Азарова Микола Злочевський повернувся в Україну. У Києві провів кілька зустрічей. Після цього знову залишив Україну.

Зараз ви читаєте новину «Влада дозволила повернутися мільйонерам режиму Януковича - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути