субота, 02 лютого 2013 02:15

Влада може і хоче розстрілювати лідерів української опозиції - Власенко

Влада може і хоче розстрілювати лідерів української опозиції - Власенко
Фото: obozrevatel.com

Захисник колишнього прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що чинна влада "може і хоче розстрілювати" лідерів української опозиції. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер"

Захисник Тимошенко наголосив, що чинна влада 18 січня перейшла межу. Адже лідера опозиції, за його словами, голослівно звинуватили у тому, "за що у Радянському Союзі розстрілювали".

"Це означає, що влада може і хоче розстрілювати лідерів української опозиції. І до речі, зверніть увагу, майже одночасно представники комуністичної партії внесли законопроект про відновлення смертної кари", - підкреслив С.Власенко.

Він також переконаний у тому, що розпочалися репресії проти Євгенії Тимошенко та Григорія Немирі, а проти нього самого було відкрито три справи.

Нагадаємо, захисник Тимошенко Сергій Власенко в ефірі телеканалу "Інтер", відповідаючи на питання сказав, що Тимошенко  не має ніякого відношення до коштів, які перераховувалися на рахунки структур пов'язаних з Павлом Лазаренком і Петром Кириченком.

Зараз ви читаєте новину «Влада може і хоче розстрілювати лідерів української опозиції - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути