вівторок, 12 лютого 2013 17:23

Власенко звинуватив тюремників у брехні: Тимошенко не відмовлялася брати участь у допиті свідка

Власенко звинуватив тюремників у брехні: Тимошенко не відмовлялася брати участь у допиті свідка
Сергій Власенко Фото: obozrevatel.com

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко ні в письмовій, ні в усній формі не відмовлялася від участі 13 лютого в проведенні слідчих дій у кримінальному провадженні про вбивство народного депутата Євгена Щербаня. Про це стверджує її захисник Сергій Власенко.

"Це пряма брехня. Юлія Володимирівна не відмовлялася ні від яких поїздок в київський суд. В моїй присутності ми обговорювали це питання із заступником начальника колонії Оксаною Володимирівною. При цьому жодних заяв з відмовою Тимошенко не писала. Ніяких усних заяв з відмовою Юлія Володимирівна не робила", - сказав Власенко агентству "Інтерфакс-Україна", коментуючи інформацію Державної пенітенціарної служби про те, що Тимошенко в категоричній формі відмовилася від участі в судовому засіданні в Києві.

Він також зазначив, що, якщо у пенітенціарної служби є докази відмови екс-прем'єра, вона може їх оприлюднити.

"Я, користуючись тими повноваженнями, які є у мене і у Юлії Володимирівни, даю офіційний дозвіл пенітенціарній службі опублікувати її заяву, якщо таке у них є. Або нехай опублікують сьогоднішнє відео відмови Юлії Тимошенко від участі в суді в Києві", - сказав Власенко .

Раніше у вівторок прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що Тимошенко в категоричній формі відмовилася від участі в судовому засіданні для участі в допиті свідка у Печерському райсуді Києва 13 лютого, про що складено відповідний акт.

Зараз ви читаєте новину «Власенко звинуватив тюремників у брехні: Тимошенко не відмовлялася брати участь у допиті свідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути