середа, 03 квітня 2013 10:28

Власенко вже може виїжджати за кордон, бо віддав борги колишній

Власенко вже може виїжджати за кордон, бо віддав борги колишній
Сергій Власенко. Фото: ukrinform.ua

Колишній народний депутат Сергій Власенко погасив усі борги перед колишньою дружиною Наталією Окунською і тепер може виїжджати за кордон.

Про це повідомили у відділі Державної виконавчої служби Печерського районного управління юстиції Києва, передає "Закон і бізнес".

"Заборону на виїзд Сергія Власенка за кордон знято, і відповідні документи цього тижня вже направлені до Державної прикордонної служби для прийняття рішення про виключення його прізвища з відповідних баз", - зауважили у відділі ДВС.

Як зазначається, наразі залишилося одне незавершене виконавче провадження щодо Власенка - з виплати аліментів, проте воно залишатиметься відкритим до повноліття його дитини.

Таким чином, обмеження на виїзд Власенка за кордон на сьогодні відсутні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позафракційні не знають як голосувати?

Як повідомлялося, 23 листопада 2012 року Печерський райсуд тимчасово заборонив Сергєві Власенку виїзд за кордон, у зв'язку з чим 14 грудня 2012 року політик не зміг вилетіти до Мілана. 13 березня 2013 р. в аеропорту "Бориспіль" співробітники прикордонної служби знову відмовилися випустити Власенка за межі країни, посилаючись на зазначене рішення суду. Сам Власенко заперечував наявність боргів із виплати аліментів та, відповідно, правомірність встановлених обмежень щодо нього на виїзд за кордон.

У березні Генпрокуратура заявляла, що кримінальне провадження щодо невиконання Сергієм Власенком рішення суду (несплати аліментів) закрито за відсутністю складу злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жванія візьметься за відбір еліти нації за наказом Януковича

Нагадаємо, в 2011 році Наталя Окунська подала позов до С.Власенко про сплату аліментів - 25% від усіх видів його заробітку на утримання доньки Поліни, починаючи з дня подання позову і до повноліття дитини. На початку цього року Окунська заявляла, що досі ані вона, ані діти не отримали від Власенка "ні копійки".

Крім цього, Н.Окунська вирішувала в суді питання про розподіл спільного майна. Згідно з рішенням Печерського районного суду Києва, екс-депутат мав виплатити 137 тис. гривень. Колишня дружина також мала намір відсудити у Власенка половину будинку.

Зараз ви читаєте новину «Власенко вже може виїжджати за кордон, бо віддав борги колишній ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути