Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2012 15:33

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко: Ліки були вилучені у медперсоналу, Тимошенко до них не має відношення

Власенко: Ліки були вилучені у медперсоналу, Тимошенко до них не має відношення
Сергій Власенко каже, що невідомі ліки були вилучені у медперсоналу. Фото: novostiua.net

Державна пенітенціарна служба не мала права проводити обшук у палаті екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКБ № 5 (Харків), стверджує захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

Про це він сказав журналістам у понеділок біля ЦКБ № 5, де проходить курс лікування екс-прем'єр.

Він також заявляє, що ліки під час обшуку, який проходив в палаті екс-прем'єра в четвер, були вилучені не в Тимошенко, а у медперсоналу.
"Відповідно до чинного законодавства адміністрація пенітенціарної системи має право проводити обшуки тільки на території колонії, тобто ніяких обшуків в медичних установах відповідно до чинного законодавства проводити не можна", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плахотнюк: У Тимошенко провели обшук, вилучивши два дозиметри

Крім того, Власенко спростував заяву пенітенціарної служби про те, що в результаті обшуку у Тимошенко були вилучені невідомі ліки.
"Ліки були вилучені у лікарів, медичного персоналу, тобто Юлія Тимошенко до цих ліків не має ніякого відношення ... Це не перший випадок, коли пенітенціарна служба поширює якусь нісенітницю з приводу ліків Тимошенко", - сказав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко 4 рази намагались опромінити радіацією?

На його думку, обшук проходив "в традиціях 37-го року". "Обшук проходив у кращих традиціях 37-го року. Все було перевернуто. Нічого не було знайдено, тільки 2 дозиметра, які були передані Юлією Володимирівною безпосередньо в руки співробітникам пенітенціарної служби, незважаючи на те, що вони вказували, що вони знайшли це нібито в якихось тайниках або десь ще ... Юлія Володимирівна сама віддала ці дозиметри ще перед початком шмону ... При цьому будь-яких інших предметів знайдено не було ", - додав захисник.

Він підкреслив також, що дозиметри не входять до переліку заборонених предметів.

Нагадаємо, адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк оприлюднив заяву екс-прем'єра про те, що дозиметри чотири рази фіксували перевищення допустимого рівня радіації, а також вимога дозволити їй передати через захисників нові дозиметри.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: Ліки були вилучені у медперсоналу, Тимошенко до них не має відношення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути