середа, 12 вересня 2012 11:44

Влада скористалася порядністю опозиції - "УДАР"

Влада скористалася порядністю опозиції - "УДАР"
Валерій Карпунцов вважає чинну владу підступною. Фото: tvi.ua

У партії "УДАР (Український демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка" переконані, що чинна влада скористалася порядністю опозиції.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив керівник юридичного напрямку в штабі партії "УДАР" Валерій Карпунцов, коментуючи виконання політичними силами і мажоритарними кандидатами закону про вибори народних депутатів.

Зокрема, за словами Карпунцова, вищезгаданий нормативний акт свого часу став компромісом між парламентською більшістю та опозицією.

"Це компроміс був. Закон (про вибори - ред.) демократичний", - зауважив політик.

"Але все ж таки порядністю опозиції скористалася влада, заклавши туди механізми, починаючи з відсутності контролю над з`їздами", - додав Карпунцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "УДАРі" розповіли, як "Наша Україна" засилає у комісії "регіоналів"

Нагадаємо, 17 листопада 2011 року Верховна Рада прийняла в цілому закон про вибори народних депутатів. За це рішення проголосувало 366 народних депутатів.

Зокрема, "за" проголосувало 187 депутатів від Партії регіонів, 62 - "БЮТ-Б", 36 - "НУ-НС", 24 - Компартії, 19 - "Реформи заради майбутнього", 20 - Народної партії, 18 - позафракційних.

Парламент ухвалив закон, що відповідає проекту, який одержав оцінку європейської комісії "За демократію через право" ("Венеціанської комісії" — ред.) і враховує пропозицію опозиційних депутатів про демократизацію виборчого процесу.

Зараз ви читаєте новину «Влада скористалася порядністю опозиції - "УДАР" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути