середа, 03 липня 2013 11:22

Влада ще раз показала, що в Україні немає правосуддя - Сенченко про анулювання карток двох нардепів

Влада ще раз показала, що в Україні немає правосуддя - Сенченко про анулювання карток двох нардепів
Фото: cit.ua

Позбавлення депутатських карток Олександра Домбровского та Павла Балоги - вистава, яку розігрує Банкова, аби прийняти свої закони наприкінці сесійного півріччя.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Андрій Сенченко.

"Це спектакль, який розігрує Банкова. В ньому замішений голова Рибак та адміністративний суд. Так вони ще раз підтвердили, що в Україні немає правосуддя. Я абсолютно впевнений, що Європейський суд з прав людини задовольнить позов Олександра Домбровського", - сказав він.

Сенченко запевнив, що блокувати трибуну як пропонував під час виступу Петро Порошенко - не варто. Адже саме до цього ПР і спонукає опоизцію анулюванням карток двох нардепів.

"Вони мають кіпу законів, які не можуть протягнути через зал. Тому налаштовані на блокування трибуни. щоб піти у підворотню і там приймати свої закони. Ми не можемо у цьому питання піддатися емоціям", - вважає він.

Нардеп наголосив, що певен: і Балога і Домбровський повернуть свої депутатські повноваження через Європейський суд. Однак, він також додав, що Рибакові такий вчинок не забудуть.

"Те, що створив Рибак, буде частиною обвинувачення проти нього після зміни влади у країні. За все це йому доведеться нести покарання", - сказав Сенченко.

Зараз ви читаєте новину «Влада ще раз показала, що в Україні немає правосуддя - Сенченко про анулювання карток двох нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути