середа, 23 травня 2012 13:06

Влада програла піар-кампанію на Заході - "регіонал"

Влада програла піар-кампанію на Заході - "регіонал"
Олег Надоша впевнений, що в Україні ситуація спокійна. Фото: lb.ua

Українська влада програла піар-кампанію на Заході і тепер уся Європа вважає Юлію Тимошенко іконою.

Про це на прес-конференції сказав народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша.

"Немає жодних причин вважати цю справу політичною. Але сьогодні це дуже вигідна карта, яка розігрується, наприклад, в Німеччині", - наголосив він.

"Регіонал" наголосив, що канцлер Німеччини Ангела Меркель наразі розпочала свою передвиборчу кампанію, але в трьох найбільших землях вже програла.

"Тому, щоб підтвердити своє реноме міжнародного політичного гравця потрібна невеличка, але така переможна війна за кордонами Німеччини. І такою територією стала Україна з Юлією Тимошенко", - переконаний нардеп.

Надоша визнав, що в цьому питанні українське керівництво програло піар-кампанію на Заході і вчасно не відреагувало на дії опозиції у Європі: "У цьому випадку влада України програла таку піар-кампанію на Заході. І виграли її політичні сили, які підтримують Юлію Тимошенко. Це завдяки, я так розумію, безпосередньо старанням її заступника Немирі й іншим керівникам, які займаються якраз піар-кампанією цього на Заході".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні відбулося повне відторгнення Заходом Януковича - експерт

Він додав: "Влада вчасно не відреагувала на це і маємо результата. Сьогодні вся Європа вважає Юлію Тимошенко іконою, вважає, що чиниться на неї політичний тиск".

Водночас, Надоша переконаний, що всередині країни ніхто не вірить, що на Тимошенко чиниться якийсь тиск, бо її рейтинги після арешту не зросли.

"Всередині України якби такий політичний тиск дійсно був, то з першого епізоду, коли тільки Юлія Володимирівна відправилася до в'язниці, за всіма законами логіки у неї повинен був щонайменше удвічі підскочити рейтинг. Цього не відбулося", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Влада програла піар-кампанію на Заході - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути