Ексклюзиви
вівторок, 22 листопада 2011 10:57

Влада погрожує українцям тероризмом - Чорноволенко

Влада погрожує українцям тероризмом - Чорноволенко

Чинна влада погрожує українцям тероризмом. І хоча МВС та СБУ створені для того, щоб працювати на попередження терористичних актів, але в "умілих руках" авторитарних режимів тероризм стає чи не основним джерелом легітимізації влади.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua у прес-службі Народного Руху України, про це заявив народний депутат, голова київської міської організації НРУ Олександр Чорноволенко.

На його думку, Україна поступово заглиблюється у хаос громадського спротиву, і це змушує нинішню владу шукати все більш радикальні способи залишитись біля "корита".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковський виніс боротьбу з привидом тероризму на перше місце в Україні

"Нинішній режим поступово наслідує відпрацьований сусідньою Росією "шлях боротьби з тероризмом", який насправді є радикальним методом в боротьбі з незручними опонентами, зокрема, громадськими рухами. Тільки різниця між нами та нашим північним сусідом в тому, що ми не звикли до тероризму і не сприймаємо його як загрозу в тій мірі, в якій це потрібно владі. Для цього і ведеться медіа-кампанія із залякування населення", - вважає Чорноволенко.

Він припустив, що нинішні провладні сили чекають вибухів та жертв, щоб вкотре кваліфікувати їх як терористичну загрозу безпеці громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухом у Дніпропетровську убило фіндиректора однієї з фірм

"Але, може, вони і не чекають, можливо, ці сили є джерелом тих самих "терактів"?" - поцікавився рухівець.

Водночас, політик підкреслив, що таке беззаконня як рейдерство, катування в міліції, розкрадання землі, корупція чиновників та суддів, безчинство на дорогах не отримують необхідної уваги "компетентних органів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Васильківських терористів" залишили за ґратами ще на два місяці

"Основні дійові особи цих ганебних для цивілізованого світу, подій у більшості випадків виходять "сухими з води". Режим годується з "людського страху". Лише так він надалі набиватиме кишені, вибиваючи з населення останні крихти", - резюмував Чорноволенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В організації вибухів в Україні можуть запідозрити націоналістів

Зараз ви читаєте новину «Влада погрожує українцям тероризмом - Чорноволенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути