середа, 30 листопада 2011 12:55

Влада підштовхує суспільство до чорно-білого вибору – Гримчак

Влада підштовхує суспільство до чорно-білого вибору – Гримчак

Народний депутат із фракції НУ-НС Юрій Гримчак не вірить у розкол опозиції. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Якщо робочою групою будуть напрацьовані нормальні критерії підходів, то все буде добре. Головне це те, що сьогодні іншої платформи, окрім Комітету опору диктатурі, для перемовин опозиції в широкому форматі просто не існує", - зазначив депутат.

За словами Гримчака, у КОДу є дві основні задачі. "Перше, домовитися і підписати документ про взаємний ненапад. Він зараз готується робочою групою. Друге, коли буде підписаний закон про вибори, знайти алгоритм того, як будуть розподілені між усіма члена опозиції мажоритарні округи. Зараз влада підштовхує суспільство до чорно-білого вибору. Тобто або опозиція, або влада. На мажоритарних округах буде владний та опозиційний представники. Кандидата від опозиції мають узгодити всі опозиційні сили", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: "Хто не з об'єднаною опозицією, той - з Януковичем"

Говорячи про можливість появи серед опозиційних кандидатів перебіжчиків, він наголосив: "Тушки" - це така річ, яку неможливо заздалегідь передбачити. Ніхто не залізе людині в душу. Але за критеріями можна визначити, яким є кандидат. Зокрема по його публічності та життєдіяльності, що ні гроші, ні бізнес на нього вплинути не можуть".

Нагадаємо, Комітет опору диктатурі створив робочу групу з формування єдиного списку кандидатів від опозиції, які обиратимуться у мажоритарних округах.

Зараз ви читаєте новину «Влада підштовхує суспільство до чорно-білого вибору – Гримчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути