понеділок, 12 вересня 2011 20:24

Василь Волга п'є міцні знеболюючі препарати - адвокат

Василь Волга п'є міцні знеболюючі препарати - адвокат

Адвокат екс-голови Держфінпослуг Василя Волги Євгеній Солодко довідався про те, що проти його підзахисного порушено ще одну кримінальну справу з інтернета. Про це у коментарі Gazeta.ua розказав сам адвокат.

"Постанову про порушення кримінальної справи не надавали ні мені, ні моєму підзахисному. Останній раз бачив його тиждень тому - ми працювали на слідчих діях. Моральний стан його добрий. Але дуже поганий фізичний: у нього застаріла хвороба хребта. Зараз він п'є міцні знеболюючі препарати. Якщо він перестає їх пити - через те, що шлунок і шлунковий тракт не витримують - він не може ходити, бо відчуває дуже сильний біль. Тобто, якщо продовжує пити - знищує шлунок, якщо перестає - не може рухатися. Ми подавали запити до слідчого ізолятора і до слідчого з проханням дозволити лікування поза межами СІЗО. Зараз чекаємо на відповідь. Рідних до нього не пускають, жодного побачення з ними ще не було. Наступне моє побачення з підзахисним відбудеться завтра о другій половині дня", - сказав Солодко.

Адвокат сподівається, що справу передадуть до суду в середині жовтня.

"Хоча справу можуть передати до суду як раніше, так і пізніше. Фактично, термін його тримання під вартою, і, власне, термін кримінальної справи, подовжено до 19 листопада", - заявив він.

Нагадаємо, що Василя Волгу затримали 19 липня за звинуваченням в отриманні $ 500 тис хабара. Сьогодні прес-служба Генпрокуратури повідомила, що проти Волги порушено ще одну кримінальну справу.  Нібито він незаконно влаштував свого водія головним спеціалістом одного з підвідомчих відділів Держфінпослуг. За це йому можуть дати від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «Василь Волга п'є міцні знеболюючі препарати - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути