вівторок, 21 травня 2019 02:00

Вакарчук пояснив, де бере гроші на партію

Вакарчук пояснив, де бере гроші на партію
Вакарчук розповів, хто фінансує його партію. Фото: Delo.ua

Партія "Голос" не фінансується за рахунок олігархів.

А розраховує на допомогу заможних людей, "які чесно заробляють свій шматок хліба", заявив лідер партії Святослав Вакарчук в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"Ми точно не збираємося брати жодної копійки в жодного з олігархів, або тих, кого вважають олігархами, тому що я вважаю неприпустимим говорити про боротьбу з олігархами, а потім приходити і брати в них гроші", - сказав Вакарчук.

Вакарчук нагадав, що так "дехто робить".

"Я знаю людей, які кожного дня говорять, що треба боротись з олігархами, але насправді ми всі розуміємо, що якби не було олігархів, то (у них) політичного майбутнього теж, можливо, не було б", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук розповів, кого поведе у парламент

"Ми діємо зовсім іншим способом, вже сьогодні в нас є десятки достатньо заможних людей, яким дуже далеко до олігархів, які чесно заробляють свій шматок хліба і мають якийсь бізнес, які готові нас підтримувати і підтримують в даний момент", - розповів Вакарчук.

Він додав, що вкладає у кампанію і свої гроші. Крім того, в ефірі програми Вакарчук звернувся до глядачів із закликом, хто має бажання, фінансово підтримати нову політичну силу на сайті партії "Голос".

"Ми впевнені, що треба по-новому це робити... Ви знаєте, якщо робити по-чесному і ефективно свою передвиборчу кампанію, то вона буде коштувати в рази менше ніж її малюють сьогодні політтехнологи всім цим надутим грошовим мішкам", - підкреслив Вакарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук пояснив, чому хоче в Раду

16 травня музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос" і намір балотуватися у Верховну Раду на осінніх виборах.
20 травня Володимир Зеленський склав присягу президента України і офіційно приступив до виконання обов'язків.
Під час своєї промови він заявив про розпуск Верховної Ради і запропонував урядовцям писати заяви про відставку, якщо вони не готові працювати на "благо поколінь".

Із Зеленським пов'язують олігарха Ігоря Коломойського. Кажуть, що він усіляко підтримував Зеленського під час виборчих перегонів. Зокрема, люди Коломойського надавали команді Зеленського охоронну, юридичну та консультаційну допомогу.

Після перемоги Зеленського на виборах президента Коломойський заявив, що йому дзвонять депутати, щоб потрапити у партію переможця президентських виборів "Слуга народу".

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук пояснив, де бере гроші на партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути