четвер, 10 листопада 2011 18:33

У "Свободі" побачили, як над Україною згущаються революційні хмари

У "Свободі" побачили, як над Україною згущаються революційні хмари

Нещодавні штурми Верховної Ради чорнобильцями та афганцями, протести освітян та студентів, податковий Майдан свідчать про те, що в українців просинається справжній дух свободи, а, отже, нова революція не за горами.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив керівник київської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.

"Ми бачимо природне незадоволення людей, вияв революційних настроїв, які поки що не вилились у повноцінну революційну ситуацію", - відзначив націоналіст.

За його словами, в Україні різні категорії населення у різний час проявляють свою активність, але вони поки що не бачать стратегічної, глобальної мети своїх дій.

"У нас був податковий Майдан, коли вийшов малий і середній бізнес. У нас виходять афганці, чорнобильці, освітяни, студенти... Але в нас ще немає чіткого об'єднувального фактору і бачення того, що робити", - зауважив Іллєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупціонери бояться лише кулі - "Свобода" пропонує дозволити продаж зброї

На його переконання, у той момент, коли таке бачення з'явиться, тоді й має відбутись нова революція, оскільки у країні сформується революційна ситуація.

"Сьогодні вищезгадані події є передвісниками революційних подій. Це є однозначно позитивні речі, які ми підтримуємо і солідаризуємось з ними", - додав свободівець.

Крім того, він вважає, що подібні заходи говорять про те, що "нарешті в українців просинається справжній дух свободи".

"З'являється усвідомлення того, що чиновник чи депутат, і взагалі будь-який можновладець навіть найвищого рівня є лише слуга народу. Якщо народ хоче поспілкуватись із ним, то ніякий паркан, ніякі штучні обмеження його не стримають. Оце і є повноцінна демократія", - резюмував Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" побачили, як над Україною згущаються революційні хмари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути