вівторок, 07 червня 2011 10:43

У "Свободі" побачили, як 9 травня проросла українська революція

У "Свободі" побачили, як 9 травня проросла українська революція

Події 9 травня 2011 року – це початки української соціально-національної революції, яка покаже цілому світу велич України.

Як повідомила прес-служба ВО "Свобода", про це йдеться у резолюції учасників народного віче "Проти свавілля панівного режиму! За соціальну та національну справедливість! За свою Свободу!", яке пройшло у парку Тараса Шевченка в Києві.

Учасники протесту вимагали звільнити новітніх політв'язнів та припинити політичні репресії, які "антиукраїнський режим розпочав проти патріотів після кривавопрапорної провокації влади 9 травня у Львові".

Активісти передали ухвалену резолюцію в Адміністрацію президента, в якій, зокрема, вимагали засудити як провокацію закон про червоні прапори, ухвалений 21 квітня Верховною Радою і підписаний Януковичем, а також від депутатів Верховної Ради - звернутися до Конституційного Суду щодо цього закону.

Усю вину за події, що відбулися 9 травня у Львові, "свободівці" поклали на владу.

"Стало цілком очевидним, що режим Януковича, в парі з емісарами з Москви від початку до кінця зрежисував і здійснив цю провокацію. Її мета – отримати привід для нового витка політичних репресій і поліційного терору проти українців, щоб безперешкодно їх обікрасти і знищити державу", - йдеться у резолюції.

На переконання націоналістів, те, що відбулося 9 травня 2011 року – це початки української соціально-національної революції, яка покаже цілому світу велич України.

"Ми покажемо на увесь світ, що українці хочуть жити у вільній країні, а не у совдепівському московському болоті під червоними прапорами. Цього більше ніколи не буде, бо ми маємо свої жовто-блакитний і червоно-чорний прапори, під якими ми переможемо­­", - резюмували політики. 

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" побачили, як 9 травня проросла українська революція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути