пʼятниця, 09 листопада 2012 08:58

У "Свободі" перемогу Іллєнка називають першим вогником всеукраїнської революції

У "Свободі" перемогу Іллєнка називають першим вогником всеукраїнської революції
Олег Осуховський вважає, що історія округу Іллєнка-Гереги - чудовий взірець відстоювання громадянських прав. Фото: tvi.ua

На одномандатному виборчому окрузі № 215 у Києві, де відбулось скандальне протистояння між кандидатом від ВО "Свобода" Андрієм Іллєнком та самовисуванкою Галиною Герегою, спалахнув перший за останній час революційний вогник.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив кандидат в народні депутати від ВО "Свобода" Олег Осуховський.

"Люди почали підніматися по Україні саме з округу Іллєнка та Гереги", - зазначив Осуховський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На скандальному окрузі № 215 переміг свободівець Андрій Іллєнко

Він переконаний, що випадок, коли Іллєнко зміг за допомогою громади Києва відстояти свій результат, став чудовим взірцем для інших округів.

"Це той перший вогник, який може призвести до революції, до захисту наших голосів і прав виборців", - вважає "свободівець".

Нагадаємо, в одномандатному виборчому окрузі № 215 (Київ, Деснянський район) кандидат від ВО "Свобода"Андрій Іллєнко переміг самовисуванку Галину Герегу, відірвавшись від неї на 191 голос. За Іллєнка, згідно протоколів, проголосували 32 965 виборців, за Герегу - 32 774 чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нехай кожен на цій території себе зарекомендує як Галина Федорівна Герега" - опонентка "свободівця" не йтиме до суду

Слід також зазначити, що сьогодні було опубліковано постанову Верховної Ради, згідно з якою парламент рекомендує Центральній виборчій комісії призначити перевибори в п'яти мажоритарних округах.

Текст постанови "Про звернення ЦВК з приводу виборів народних депутатів у одномандатних виборчих округах № № 94, 132, 194, 197 і 223" було розміщено у виданні "Голос України".

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" перемогу Іллєнка називають першим вогником всеукраїнської революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути