середа, 18 вересня 2013 14:50

"В країні бюджетна криза, якої ніколи в країні не було" - нардеп

"В країні бюджетна криза, якої ніколи в країні не було" - нардеп
Олег Медуниця. Фото: medunytsya.in.ua

Член парламентського комітету з питань бюджету, народний депутат фракції "Батьківщина" Олег Медуниця заявив, що фракція "Батьківщина" вимагає від уряду врегулювати бюджетну кризу.

Він нагадав, що ще на початку вересня президент Віктор Янукович, виступаючи у Верховній Раді, доручив уряду терміново внести зміни до держбюджету, які б дозволили збільшити соціальні стандарти і виплати: "Пройшло два тижні, жодних змін до держбюджету України, про які говорив президент, ми не маємо. Взагалі держбюджет, який неодноразово Янукович доручав цьому уряду змінити, не був змінений для того, щоб збільшити соціальні стандарти", - сказав Медуниця, передає прес-служба партії.

"Мільярди гривень зависли на казначейських рахунках через те, що цей уряд краде гроші місцевих громад. Утворилась величезна заборгованість по виплатам безробітним тощо", - наголосив народний депутат.  "Уряд не здатен визнати, що були проблеми, вийти сюди у Верховну Раду, зробити секвестр бюджету, зменшити видатки і зробити так, щоб в цій країні панував справедливий бюджетний лад", - додав він.

Медуниця наголосив, що опозиція наполягає на внесенні змін до держбюджету і їх негайному розгляді у парламенті. "Ми також вимагаємо ухвалити держбюджет на 2014 рік відповідного до календарного плану, тому що так далі жити не можна. В країні бюджетна криза, якої ніколи в країні не було", - заявив Медуниця.

Зараз ви читаєте новину «"В країні бюджетна криза, якої ніколи в країні не було" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути