середа, 24 жовтня 2012 13:34

"У списках опозиційних партій немає фахівців" - Сергій Тулуб

"У списках опозиційних партій немає фахівців" - Сергій Тулуб
Фото: progolovne.ck.ua

Голова Черкаської облдержадміністрації проаналізував виборчу ситуацію в області.

"Відбуваються різноманітні дії наших опонентів, але ми забезпечили рівні умови для всіх політичних сил. Зараз ми не набагато випереджаємо такі партії, як УДАР, "Батьківщина", які мають по 15 — 16 % серед опитаних черкащан. Якщо подивитися на таку розстановку сил, то виборча кампанія проходить відкрито, прозоро, за принципом конкуренції, - заявив Сергій Тулуб під час прес-конференції. - Сьогодні ПР впевнена у своїй перемозі й немає потреби щось підтасовувати, щоб знівелювати всю ту роботу, яка проведене владою за останні два з половиною роки. Курс реформ, який започаткований президентом України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори пройдуть не гірше, ніж 2010 року - політолог

Також він додав, що  всі розмови про виборчі фальсифікації — це передвиборчі технології.

"Вже галасують наші опоненти про те, що будуть фальсифікації і вже замовляють на день після виборів майдани — для того, щоб провести там якісь акції на знак непогодження з результатами виборів. А звідки ви знаєте, хто і як проголосує? Чому в цьому так впевнені? Та тому ж, що бачать: їхню політику, їхні обіцянки не завжди підтримують черкащани. Візьміть будь-якого з цих лідерів й запитайте: що конкретно зробив на Черкащині? Хто в тих опозиційних списках? Хто сьогодні рветься до влади? Ви не побачите там фахівців-фінансистів. В основному — це представники так званої професійної політики. Де сьогодні представники партії "Удар" платять свої податки? В Німеччині. Хто знаходиться серед лідерів цього політичного списку? Та ви ж побачите знайомі прізвища, але не нові. Вони вже показали себе попередні 5 років. Чим знаменитий пан Гресь? Тим, що викрали гроші при його керуванні. Кримінальні справи по "Золотій підкові Черкащини", роздача земель на березі Дніпра. Взяти Булатецького. Він завжди в опозиції до влади, до будь-якої влади. Він — професійний опозиціонер. А запитайте, що він конкретно зробив?", - цікавиться Тулуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров пообіцяв карати владу на місцях, якщо вона перешкоджатиме спостерігачам на виборах

Губернатор, критикуючи список опозиції, прокоментував і деякі кандидатури Партії регіонів.

"Таїсія Повалій — це обличчя України, це голос України. Ця особистість вносить стільки в розвиток культури, розвиток міжнародних взаємовідносин. Ви ж подивіться, - звернувся до журналістів Сергій Борисович. - Її знають не тільки в Україні, а й далеко за межами. Це дійсно та людина, яка принесе користь всій країні. Чомусь люди зустрічають її аплодисментами і багато людей ходить на її концерти".

Зараз ви читаєте новину «"У списках опозиційних партій немає фахівців" - Сергій Тулуб ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути