вівторок, 03 березня 2009 15:57

У Росії радіють відставці Огризка

У Росії радіють відставці Огризка
Глава комітету Держдуми зі справ СНД і зв"язків зі співвітчизниками Олексій Островський привітав рішення парламенту України, який відправи у відставку міністра закордонних справ Володимира Огризка.

"Це було єдине правильне рішення - забрати з посади глави МЗС України людину, яка усіма своїми діями прагнула виконати американське замовлення і зруйнувати зв"язки між нашими країнами аж до можливого розриву дипломатичних відносин", - сказав він.

Островський вважає, що це рішення Верховної Ради досить важливим і свідчить про те, що в політичних колах України тріумфує здоровий глузд і розуміння того, що з Росією потрібно будувати відносини по іншому, ніж це робилося в останні роки.

"В Україні, яка давно вже знаходиться в ситуації політичного хаосу, керівники парламентських партій нарешті починають розуміти необхідність координації спільних зусиль для стабілізації ситуації у своїй країні, тому що подальша ескалація напруженості може привести до знищення України як суверенної держави", - підкреслив він.

Верховна Рада України у вівторок відправила у відставку міністра закордонних справ Огризка.

Це рішення підтримали 250 депутатів з 429, які взяли участь у голосуванні.

Перед голосуванням, зокрема говорячи про відносини з Росією, Огризко зазначив, що Москва не реагує на пропозиції України щодо налагодження відносин. Також він пояснив ситуацію з попередженням, винесеним послу Росії в Україні Віктору Черномирдіну, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Росії радіють відставці Огризка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути