Ексклюзиви
субота, 27 січня 2018 15:52

У Раді Суркова обізвали "мавпою"

У Раді Суркова обізвали "мавпою"
Юрій Береза назвав Суркова "мавпою, яка слово в слово повторює за Путіним". Фото: dosye.com.ua

Народний депутат Юрій Береза назвав помічника російського президента Владислава Суркова "мавпою", яка повторює слова Володимира Путіна.

Про це віг сказав в ефірі "112 Україна", коментуючи заяву Суркова про можливу згоду Росії на розгортання місії ООН на Донбасі.

"Сурков - це мавпа, яка повторює тільки те, що йому говорить Путін. Оцінки того, що сказав Волкер після їхньої зустрічі, сильно різняться. Те, що заявляє Сурков, називається гарною міною за поганої гри. Говорити зараз про введення миротворців під егідою Росії навіть нема сенсу. Ми ухвалили закон про деокупацію, який у юридично-правовій площині ні під яким соусом не дозволить заводити російські війська в якості миротворців на Донбас...

Він як представник країни-агресора буде говорити тільки те, що вигідно країні-агресору. Давайте дочекаємося офіційної позиції по перемовинах у Дубаї Волкера. Тоді будемо коментувати. А ми коментуємо мавпу, яка слово в слово повторює за Путіним", - сказав Береза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер пояснив, якими повинні бути миротворці на Донбасі

26 січня спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер і помічник президента Росії Владислав Сурков провели четверті переговори. Зустріч пройшла у Дубаї. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що це була просто "звірка годинників" і чекати результатів від зустрічі не варто.

Після того Мінфін США оприлюднив інформацію про розширення санкції проти Росії. До списку додали 21 організацію, громадян РФ, причетних до діяльності так званих ЛНР і ДНР громадян України. Значна частина санкційного списку - російські посадовці та бізнесмени, причетні до діяльності в окупованому Криму.

Наступного дня Сурков заявив, що Росія може погодитися на нові пропозиції США щодо розгортання місії ООН на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «У Раді Суркова обізвали "мавпою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути