середа, 13 травня 2015 18:26

У Раді готують рішення про відставку Авакова - Соболєв
1

Фото: Twitter

Голова парламентського комітету з протидії корупції Єгор Соболєв заявляє, що у Верховній Раді реєструють проект рішення про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це Соболєв написав у Facebook

"Україні потрібний новий міністр внутрішніх справ. Арсен Аваков провалив завдання очищення МВС від корупціонерів та перевертнів. Історія з Чеботарем стала останньою краплею. Реєструємо проект рішення Верховної Ради про відставку Авакова", – написав він.

Нагадаємо, що минулого тижня Соболєв заявив, що у комітеті чекають інформації від міністра внутрішніх справ про результати внутрішнього розслідування щодо заступника глави МВС Сергія Чеботаря впродовж тижня.

28 квітня у селі Лісники Київської області невідомі вчинили напад на знімальну групу програми журналістських розслідувань "Наші гроші" (телеканал ЗІК).

Журналісти цієї програми готували сюжет про будівництво у лісі будинку, який може належати родині заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря.

 

Зараз ви читаєте новину «У Раді готують рішення про відставку Авакова - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути