Ексклюзиви
пʼятниця, 27 липня 2012 22:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У понеділок до Тимошенко полетять німецькі лікарі клініки "Шаріте"

У понеділок до Тимошенко полетять німецькі лікарі клініки "Шаріте"
Вони проведуть консультації з українськими колегами. Фото: Reuters

Три лікаря з берлінської клініки "Шаріте", які займаються лікуванням екс-прем'єра Юлії Тимошенко, вилітають до Харкова у понеділок, 30 липня. Про повідомляється на сайті клініки в п'ятницю.

"Професор Карл Макс Айнхойпль, доктор Анетт Райсхауер і професор Лутц Хармс проведуть консультації з українськими колегами з лікарні № 5 (Центральна клінічна лікарня № 5 "Укрзалізниці" в Харкові - ред.)", - йдеться в повідомленні.

В "Шаріте" знову наголошують, що готові брати участь в процесі реабілітації Тимошенко і надають великого значення співробітництву з українськими лікарями ЦКЛ № 5 та Міністерства охорони здоров'я України.

Як повідомлялося, Богатирьова в п'ятницю заявила, що "на сьогодні міжнародна комісія, до складу якої входять німецькі й українські лікарі, на підставі всіх наявних даних про стан здоров'я пацієнтки Тимошенко, на підставі тієї кількості процедур, які пройшла хвора, заявляє про успішне завершення процесу реабілітації". Крім того, вона заявила, що "з невідомих причин німецькі лікарі клініки "Шаріте" скасували відвідування свого представника Тимошенко".

На 31 липня в Харкові призначено судове засідання у справі про фінансові порушення корпорації "Єдині енергетичні системи України", якою свого часу керувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У понеділок до Тимошенко полетять німецькі лікарі клініки "Шаріте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути