вівторок, 18 грудня 2012 16:56

В Партії регіонів вперше чують про власну програму "лояльності"

В Партії регіонів вперше чують про власну програму "лояльності"
Фото: news2000.com.ua

Програма "Лояльність Партії Регіонів" збентежила не лише одного із лідерів Об'єднаної опозиції Анатолія Гриценка, якому запропонували скористатися послугами програми, та сходити безкоштовно на концерт, але й затятих регіоналів, які не чули про її існування.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав член політради ПР депутат Михайло Чечетов.

Відповідаючи на питання, чи відомо йому про існування такої програми він сказав спочатку, що йому не відомо, а потім, подумавши сказав: "Звичайно, є. Все розписано, кожен депутат займається. У нас все є. Ми все робимо. На відміну від Гриценка, ми стадіон побудували в Донецьку, і ні копійки не витратили. Більше меценатів, ніж в ПР немає. У нас кожен депутат - меценат. Зараз Новий рік, всі по селам поїдуть, я сам збираюсь. Будемо навідувати багатодітні сім'ї. Ми не язиком бовкаємо, а конкретно робимо справу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Янукович хоче в Митний союз, то ми організуємо йому прописку, але Україні вона не потрібна - Яценюк

"Як ви вважаєте, треба допомагати багатодітним сім'ям, чи ні? Та, що ті програми. Люди, які лише говорять - "політичні імпотенти". А у нас депутати зараз роз'їдуться по всій Україні, по кожному округу, будуть дарувати багато чого. У нас це в системі. Одні бумажки пишуть, а інші працюють", - додав він.

В свою чергу, "регіонал" Володимир Олійник повідомив, що йому нічого не відомо про цю програму. "Нічого дивно, бо я не завжди можу бути в курсі якоїсь програми. Я чув позицію Гриценка, але чесно кажучи нічого не зрозумів".

Кореспонденту Gazeta.ua, на дзвінок по відкритій лінії Партії регіонів в місті Суми відповіла оператор Олена: "Програма, яка на даний час існує, для міста Суми, і для жителів, які звертались до Партії регіонів, та є її прихильниками". "На даний момент екскурсії не проводять, а якщо будуть то повідомляють, а зараз план роботи розробляють", - додала вона.

Жодної іншої інформації дівчина категорично відмовилась повідомляти, оскільки "ви не підходите під ті критерії, які я назвала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасюку запропонували посаду заступника глави "Батьківщини"

Нагадаємо, Анатолій Гриценко в себе на сторінці в Фейсбуці написав про дзвінок з відкритої лінії Партії Регіонів, в якому йому повідомили про програму "Лояльність Партії Регіонів".

"Що за програма? Для учасників програми Партія Регіонів обіцяє організовувати різноманітні екскурсії, походи в театри і музеї, на концерти і спортивні матчі, а крім того - надавати юридичну допомогу. На питання щодо коштів, мене одразу ж запевнили - безоплатно. Можливо, лише деякі дорогі екскурсії треба буде оплатити - та й то частково, тоді вони попередять окремо, і ця плата буде більш ніж символічною. Подякував дівчині за турботу - від Партії Регіонів мені не треба нічого", - написав він.

Зараз ви читаєте новину «В Партії регіонів вперше чують про власну програму "лояльності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути