четвер, 21 листопада 2013 12:08

В опозиції сумніваються, що Партія регіонів "народить" прохідний "закон Тимошенко"

В опозиції сумніваються, що Партія регіонів "народить" прохідний "закон Тимошенко"
Павлу Розенку соромно за українську владу. Фото: radiosvoboda.org

Народному депутату від фракції "УДАР" Павлу Розенку соромно за українську владу перед європейцями.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

За словами політика, не проголосувавши за законопроект про лікування ув'язнених за кордоном, влада показала своє периферійне мислення.

Він зазначив, що президент Віктор Янукович поставив перед своїм оточенням завдання зробити все, аби підписати угоду про асоціацію з Європейським Союзом за умови, що колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко залишиться за гратами в Україні.

"Янукович думає не про геополітичні інтереси і не про стратегічні завдання держави - він живе виключно 2015 роком. Це єдина думка, яка зараз турбує Віктора Федоровича. Навіть угоду про асоціацію він розглядає з погляду збільшення своєї електоральної підтримки. Його не хвилює, що через декілька років він може отримати інвестиції, або про отримання українцями безвізового режиму з Європою. А от Тимошенко він боїться і не любить. На цьому грає його оточення", - пояснив Розенко.

Він упевнений, що Тимошенко за кордоном буде активним політичним гравцем, який з'являтиметься на телеекранах, навіть якщо не братиме участі у президентських виборах.

"Ударівець" зазначив, що, скоріше за все, сьогодні буде прийнятий законопроект про прокуратуру, а із законопроектом про лікування ув'язнених за кордоном "буде набагато складніше".

"Я дуже скептично ставлюся до того, що Партія регіонів "народить" законопроект, за який вона проголосує. А ми готові на будь-які варіанти, навіть до того, щоби скликати наступного тижня позачергову сесію", - підсумував Розенко.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції сумніваються, що Партія регіонів "народить" прохідний "закон Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути