пʼятниця, 07 грудня 2012 14:18

У опозиції обговорюють лише одну кандидатуру на лідера фракції

У опозиції обговорюють лише одну кандидатуру на лідера фракції
Микола Томенко: в понеділок фракція вирішить питання керівництва. Фото: gazetavv.com

Лідером фракції об'єднаної опозиції в парламенті швидше за все стане Арсеній Яценюк.

Про це в інтерв'ю Українській правді сказав Микола Томенко.

"Поки що в нас обговорюється кандидатура Арсенія Яценюка. Але фракція ще не приймала це рішення. Це рішення маю бути пов'язане зі стратегією участі партії Батьківщина й фракції в майбутній президентській виборчій кампанії", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ударі кажуть, що БЮТ спішить поперед батька в пекло з єдиним кандидатом

У коментарі журналістам у п'ятницю  Томенко повідомив, що нова фракція Об'єднаної опозиції "Батьківщина" на своєму засіданні в понеділок, 10 грудня, обере керівництво, передає Інтерфакс.

"Я думаю, що в понеділок фракція збереться для того, щоб вирішити всі питання делегування людей у комітети, керівництва фракції й участі в роботі", - сказав він.

При цьому він підкреслив, що на даний момент фракція не виробила свою позицію щодо свого представництва в парламентських комітетах, крім того, ще не вирішене питання, що стосується розсадки в сесійному залі.

Томенко відзначив, що опозиція не дуже задоволена запропонованими місцями в сесійному залі парламенту своїм партнерам по опозиції "Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В БЮТі закликали своїх союзників підтримати єдиного кандидата на президентських виборах

"Ми не дуже підтримуємо те, що вони ("Свобода") сидять на місцях "тушок", вони мали б сидіти ближче до нас, так сказати, у правому ідеологічному секторі", - сказав опозиціонер.

Він також повідомив, що опозиція вирішила направити в тимчасову президію парламенту на урочисте засідання відкриття сесії Верховної Ради 7-го скликання Бориса Тарасюка, який раніше був обраний заступником голови підготовчої депутатської групи по організації роботи першої сесії Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «У опозиції обговорюють лише одну кандидатуру на лідера фракції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути