пʼятниця, 11 травня 2012 09:56

В опозиції не бояться допитів: "чим їх більше, тим більше буде підтримка"

В опозиції не бояться допитів: "чим їх більше, тим більше буде підтримка"
В'ячеслав Кириленко вірить в перемогу опозиції. Фото: razom.org.ua

Лідер партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко вважає, що допити лідерів об'єднаної опозиції не завадять веденню виборчої кампанії.

Про це він сказав в ефірі ТВі, коментуючи допит заступника голови "Батьківщини" Олександра Турчинова у справі "доктора Пі", повідомляє "Українська правда".

"Загроза допитів і затримань завжди зберігається. Це означає, що режим не сходить з курсу політичних репресій, а навпаки тільки нарощує оберти. Але з іншого боку, Турчинов буде мати солідарну підтримку всієї опозиції", - сказав Кириленко.

На запитання, хто буде керувати виборчою кампанією, якщо Турчинов, як колись Юлія Тимошенко, буде проводити по 10-15 годин на допитах, Кириленко відповів:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режим наляканий об'єднанням опозиції - Яценюк

"Я сподіваюся, що Турчинов не буде на допитах по 10-15 годин, але навіть нехай вони будуть всіх викликати на допити цілодобово і щодня, все одно опозиція має переважну підтримку людей. І чим більше допитів, тим більше буде підтримка. Якщо це тактика влади - це шлях в нікуди".

На питання, чи є прогрес в переговорах об'єднаної опозиції з партією УДАР Віталія Кличко, Кириленко відповів: "Кличко не буде йти разом з об'єднаною опозицією в одному списку. Щодо кандидатур по мажоритарці, наскільки мені відомо, в повному обсязі цього списку немає. Розглядаються деякі прізвища по Києву, але по всій країні, особливо по тих округах, де опозиція має переважну підтримку, цього списку немає. Це нічого не значить, до липня ще часу багато".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викликом на допит міліція намагається завадити Турчинову готувати маштабний Форум опозиції - бютівець

"Ми повинні визначити округи, де користуються підтримкою його кандидати, а де наші. Я думаю, що погляд Кличка повинен бути спрямований на Схід і на Південь, оскільки там він має велику підтримку виборців", - додав він.

Кириленко зазначив, що коли будуть узгоджені всі кандидатури у мажоритарних округах, вони будуть оприлюднені.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції не бояться допитів: "чим їх більше, тим більше буде підтримка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути