четвер, 31 січня 2013 13:10

В опозиції є "прихована можливість" протистояти "регіоналам" у випадку "рукоблудства" - Кошулинський

В опозиції є "прихована можливість" протистояти "регіоналам" у випадку "рукоблудства"  - Кошулинський
Фото: ipress.ua

Сьогоднішнім зібранням опозиція показала владі, що збирається рішуче діяти, а не "буде відсиджуватись у кулуарах і плакатися".

Про це в інтерв'ю журналістам сказав віце-спікер "свободівець" Руслан Кошулинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція ініціювала розгляд питання про відставку Пшонки, щоб бодай раз побачити його у Верховній Раді - Томенко

Говорячи про те, як опозиція буде блокувати роботу парламенту у разі неувімкнення системи Раза-3, він наголосив: "Дозвольте залишити інтригу. Все у парламенті можливо, але єдине у чому я переконаний, це спільні позиції трьох опозиційних фракцій. Сподіваюсь, що ми не підготуємо Партію регіонів до якісного спротиву - юридичного чи іншого. Ми залишимо певну приховану можливість".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк взяв курс на президентські вибори і вивезення Тимошенко за кордон

Віце-спікер впевнений, що впровадити систему Рада-3 для персонального голосування депутатів цілком реально і реалістично.

Відповідаючи на запитання, як конкретно діятимуть опозиціонери якщо в сесійній залі побачать, що "регіонали" голосують один за одного, політик наголосив: "Давайте дочекаємося 5 лютого. Добре чудо - це добре підготовлене чудо. Підготовчі моменти опозиційних фракцій дадуть змогу бути якісно готовими для супротиву владі".

Кошулинський сподівається на позитивну реакцію з боку євроспільноти на заяву, яку сьогодні ухвалили три опозиційні фракції.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції є "прихована можливість" протистояти "регіоналам" у випадку "рукоблудства" - Кошулинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути