четвер, 25 жовтня 2012 13:24

На окрузі Терьохіна голосуватимуть "мертві душі"?

На окрузі Терьохіна голосуватимуть "мертві душі"?
Ольга Цола каже, що усі, хто нібито написав заяви про голосування на дому, нічого про це не знають. Фото: novynar.com.ua

На київський виборчий округ № 211 надходять листи ніби від виборців з проханням голосувати на дому, написані майже однаковим почерком. Про це в коментарі Gazeta.ua сказала уповноважена особа "Батьківщини" в Голосіївському районі Ольга Цола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко: Такої брудної кампанії я ще не бачив

"Зі вчорашнього дня нам почали телефонувати члени дільничних комісій і розказувати, що їм  приходять листи – в деякі 50, а інші – 15 чи 67. В цих конвертах знаходилися заяви виборців з проханням голосувати за місцем перебування. До них були додані медичні довідки. Викликало підозру одночасне надходження листів та те, що там практично однаковий почерк. Крім того, на довідках відсутні підпис та печатка лікаря та дата їх видачі. На деяких з них стоїть штамп неіснуючої поліклініки №2 Московського району. Загальна їх кількість на окрузі складає 10 відсотків голосів", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції поскаржились, що не мають можливості наказувати міліції

Цола зауважила, що на кожну дільницю викликають правоохоронні органи, аби вони розібралися в ситуації. "Крім того, члени комісії однієї з дільниць, керуючись постановою ЦВК, пішли по квартирах, аби звірити, чи писали ці особи заяви. Дехто був на роботі, але консьєржі будинку сказали, що ці люди можуть самостійно пересуватися, не хворіють, а двоє хлопців навіть виявилися спортсменами. В одній квартирі були написані заяви від трьох осіб, але одна з жінок померла ще шість років тому. В іншому будинку батьки були шоковані приходом членів комісії, адже їхній син, ніби від якого прийшов лист, три роки живе за кордоном і повертатися, тим паче не голосування, не збирається", - додала уповноважена особа "Батьківщини".

Нагадаємо, на виборчому окрузі №211 Голосіївського району Києва від Об'єднаної опозиції балотується "бютівець" Сергій Терьохін.

Зараз ви читаєте новину «На окрузі Терьохіна голосуватимуть "мертві душі"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути