пʼятниця, 02 листопада 2012 11:38

На окрузі Губського-Даценка відновився підрахунок голосів

На окрузі Губського-Даценка відновився підрахунок голосів
Фото: volynpost.com

На проблемній 197 ОВК в Каневі відновили підрахунок голосів. Центральна виборча комісія замінила 8 із 18 членів окружної виборчої комісії №197, де змагаються Богдан Губський і кандидат від Батьківщини Леонід Даценко. Обоє кандидатів зараз перебувають в ОВК.

Виборча комісія на окрузі не працювала із середи. Опозиція підозрює, що Губський навмисно затягує оголошення результатів. До сьогодні на окрузі лідирував він. Проте було виявлено кілька підроблених протоколів. В одному з них Губському замість 172 голосів виправили на 707, а Даценку - замість 532 виправили на 103.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада вирішила "злити" Губського?

"Нові члени ОВК — люди з бандитською зовнішністю. Вони приїхали з Києва вчора ввечері. З усього видно, що вони тут для того, аби підіграти Губському. Він консультує їх, часто вони виходять спілкуватись в коридор. Але крига зрушилась і підрахунок продовжують. Ми в свою чергу будемо слідкувати щоб він проходив без будь-яких порушень", - прес-секретар Леоніда Даценка Теяна Воронцова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігри Губського довели мешканців Канева до "майдану" — Даценко

Зараз на ОВК № 197 перебувають нардепи Андрій Шевченко та Андрій Парубій для того щоб особисто контролювати хід підрахунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині Губському "домалювали" 181 голос

Наразі заведено 53% протоколів. З відривом від Багдана Губського у 500 голосів лідирує кандидат від ВО "Батьківщина" Леонід Даценко. Згідно альтернативного підрахунку, що його провели представники КВУ, на окрузі переміг Даценко з відривом у майже 5000 голосів.

На підтримку Даценка канівчани організували наметове містечко.

Зараз ви читаєте новину «На окрузі Губського-Даценка відновився підрахунок голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути