Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2020 20:53

В Офісі президента прокоментували скандал з "плівками Єрмака"

В Офісі президента прокоментували скандал з "плівками Єрмака"
В ОП очікують на результати розслідування. Фото: president.gov.ua

В Офісі президента очікують на результати розслідування від правоохоронців. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

"Влада України має нульову толерантність до корупції, незалежно від структури: Офіс президента це чи парламент. Ситуація з оприлюдненими записами, у яких фігурує брат очільника Офісу президента, продемонструвала, скільки людей звикли до афер, коли вирішувати державні справи можна за хабарі. Розмови на оприлюднених плівках не мають стосунку до реального життя, ніхто з названих людей не був призначений на посади, які обговорювалися. Однак усі викладені факти мають бути ретельно перевірені – так само, як і джерела появи плівок і те, хто та з якою метою замовляв стеження", - йдеться у повідомленні.

За даними ОПУ, Служба безпеки України проводить допити обох сторін: і брата очільника Офісу президента Андрія Єрмака, і народного депутата Гео Лероса , котрий виклав отримані плівки. НАБУ відкрило справу за заявою народного депутата, ДБР – за заявою керівника ОП.

"Офіс президента чекає на офіційні результати розслідування від правоохоронців. Ніхто не уникне покарання за протиправні дії, однак і звинувачувати будь-яку зі сторін до офіційних результатів розслідування було б необачно", - заявили в ОПУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергова порція компромату на Єрмака: нищив міжнародний бізнес в Україні

Також в Офісі президента наголосили, що "подібні скандали мають кінцевого бенефіціара".

29 березня нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата керівника Офіса президента Андрія Єрмака - Дениса Єрмака - веде переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Андрій Єрмак сказав, що на оприлюдненому відео дійсно його брат Денис, але звинувачення в корупції відкинув.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента прокоментували скандал з "плівками Єрмака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути