четвер, 26 липня 2012 21:24

В Об'єднаній опозиції вже знають, що робитимуть після виборів

В Об'єднаній опозиції вже знають, що робитимуть після виборів
Опозиція хоче скасувати усі "антиконституційні закони чинної влади" Фото: byut.com.ua

Першими кроками Обєднаної опозиції у новому парламенті буде скасування усіх "антиконституційних законів", прийнятих чинною владою.

Про це під час прес-конференції у Києві сказали лідери Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов.

Так зокрема Турчинов наголосив: "Головна наша позиція полягає в тому, щоби скасувати всі антиконституційні, незаконні, антинародні рішення, які приймалися цієї Верховною Радою і цією неконституційною більшістю".

Водночас, Яценюк підкреслив що відповідальність за всі незаконні рішення лежить особисто на президенті Вікторі Януковичі.

"Ми покладаємо відповідальність особисто на президента Януковича, який не в конституційний спосіб за свою каденцію підписав 762 закони", - підкреслив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція остаточно йде на вибори без партії Кличка

Він також додав: "Опозиція не говорить, а робить. Ми сформували Об'єднану опозицію на базі ВО "Батьківщина", ми сформували коаліцію проти Януковича разом із ВО "Свобода", ми формуємо нову демократичну більшість проти Януковича, за Україну, за Батьківщину і за свободу".

"Ми переможемо на цих парламентських виборах, у нас є дуже чіткий план дій. Об'єднана опозиція перша оприлюднила свою програму і ми знаємо, яким чином змінити цю країну", - підкреслив Яценюк.

Нагадаємо, що сьогодні лідери Об'єднаної опозиції та ВО "Свободи" підписали спільну заяву про спільні дії на виборах до Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «В Об'єднаній опозиції вже знають, що робитимуть після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути