вівторок, 01 грудня 2020 14:24

У МЗС анонсували візит президента Бразилії

У МЗС анонсували візит президента Бразилії
Міністр стверджує, що співпраця України та Бразилії має передбачати плани спільного виходу на ринки третіх країн, зокрема в Латинській Америці, Азії, Африці та Європі. Фото: pixabay

До України 2021 року планує приїхати президент Бразилії Жаїр Болсонару.

Цей візит має відкрити нову сторінку у двосторонніх відносинах, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час відкриття першого діалогу оборонної промисловості між Україною та Бразилією в Києві.

"Ми започатковуємо діалог між об'єднаннями промисловців та підприємців двох країн, між космічними відомствами, активно готуємо чергове засідання Українсько-бразильської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва", — наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна підписала безвіз ще з однією країною

Міністр стверджує, що співпраця України та Бразилії має передбачати плани спільного виходу на ринки 3-х країн, зокрема в Латинській Америці, Азії, Африці та Європі.

"Цей діалог закладає надійну основу для взаємовигідного довготривалого співробітництва між представниками оборонних відомств і підприємств наших двох країн", — додав Кулеба.

За його словами, бразильські підприємства сфери оборонно-промислового комплексу зацікавлені у налагоджені діалогу з Україною.

"Такий діалог Бразилія веде тільки з 5 країнами: Аргентина, США, Португалія, Франція та Індія", — зауважив він.

У 30-ту річницю Незалежності, 24 серпня 2021-го, Вселенський патріарх Варфоломій приїде в Україну. Про це він оголосив на літургії в Патріаршому соборі на Фанарі, повідомляє Orthodox Times.Патріарх прийняв запрошення президента Володимира Зеленського відвідати Україну, який був у нього з візитом у жовтні цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «У МЗС анонсували візит президента Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути