субота, 13 грудня 2014 21:25

В Мінську відбувся одиночний пікет проти політики Путіна
2

Фото: http://alternativaby.com/

12 грудня в Мінську, біля виходу зі станції метро Купаловська, активіст зареєстрованої в Латвії міжнародної громадської організації "Альтернатива" Олексій Шубаро провів одиночний пікет проти політики Володимира Путіна і розпалювання третьої світової війни.

Про це повідомляє сайт "Альтернативи".

Активіст був у біло-червоно-білому прапорі (історичний національний символ білорусів, офіційний прапор Білоруської Народної Республіки (1918-1919), державний прапор Республіки Білорусь в 1991-1995 - ред.) й у руках тримав плакат: "Людзі! Трэба тэрмінова спыніць Пуціна! Не дапусцім III сусветнай вайны!".

Як повідомляє сайт, через 10 хвилин після виходу до нього під'їхав мікроавтобус - Олексія оперативно затримали співробітники ОМОНу і відвезли в невідомому напрямку. Зараз час зв'язок із ним відсутній.

В "Альтернативі" пояснюють, що таким чином Олексій Шубаро вирішив висловитися проти політики Кремля, зокрема проти провокування військового конфлікту в Україні, а також вирішив виступити на захист миру і спокою.

Зараз ви читаєте новину «В Мінську відбувся одиночний пікет проти політики Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути