Ексклюзиви
неділя, 23 березня 2014 16:05

В Криму роздають автомати Калашникова — експерт

В Криму роздають автомати Калашникова — експерт
фото: vz.ua

Україна повинна оголосити повну мобілізацію із залученням сотень тисяч військовозобов'язаних. І видати їм зброю. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав політолог Олександр Палій.


"Захищати Україну готові мільйони. Зараз Крим показує, як швидко робиться мобілізація: там роздають автомати Калашникова всім, хто показує папірець самооборони. Все йде від бандформування самопроголошених керівників Аксьонова і Константинова", - зазначив він.


За його словами, озброєні кримчани намагатимуться потрапити на материкову частину України.


"Робитимуть тут диверсійні терористичні акти. На півострові зросте злочинність. Окупація Криму законсервується. США не хочуть воювати з ядерною державою. Але чуємо позитивні слова від НАТО, Пентагону, командувачів об'єднаних сил у Європі. Це подіяло на Путіна. Він не відмовився від Криму, однак відступив від вторгнення на материкову Україну", - додав політолог.


На думку Палія, в конфлікті з Росією українська влада говорила правильні слова.


"А дії Міністерства внутрішніх справ видалися безправними. Можливо, тому що керувати прийшов Аваков — цивільна людина з бізнесу. Відбулося багато хаотичних призначень. На посаду міністра внутрішніх справ потрібен хтось більш зубастий. Аваков — політичне рішення керівництва "Батьківщини", яке фактично прийшло до влади в Україні. Водночас є велика проблема з тими, хто працював за попередньої влади і залишаються", - наголосив експерт.

Зараз ви читаєте новину «В Криму роздають автомати Калашникова — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути