четвер, 17 грудня 2015 18:24

У Кремлі придумали, де застосувати "санкційних" Газманова і Ко

У Кремлі придумали, де застосувати "санкційних" Газманова і Ко

Російських зірок шоу-бізнесу хочуть послати до Сирії.

На тлі недавніх втрат РФ в Сирії Кремль має намір підняти бойовий дух військовослужбовців, відправивши до них зірок російської естради, позбавлених можливості гастролювати за кордоном через введені проти них санкцій.

Про це повідомило Головне Управління розвідки Міноборони України у своєму аналітичному звіті про сирійську військову кампанію Росії, - пише "Новое время"

"У зв'язку з недавніми втратами особового складу контингенту ЗС РФ в Сирії і необхідністю поліпшення її морально-психологічного стану, керівництво РФ розглядає можливість направлення до Сирії зірок російської естради, які через санкції західних країн істотно обмежені в гастролях за кордоном", - розповіли в розвідці.

Зокрема, до складу "агітаційних бригад" попередньо включені: Костянтин Ернст, Валдіс Пельш, Леонід Якубович, Йосип Кобзон, Надія Бабкіна, Олег Газманов, Валерія, Микола Расторгуєв, а також групи "Кватро", "Фабрика" і "Віагра".

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі придумали, де застосувати "санкційних" Газманова і Ко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути