четвер, 10 жовтня 2013 08:55

В Азербайджані на виборах переміг діючий президент

В Азербайджані на виборах  переміг діючий президент
Фото: uk.wikipedia.org

На виборах президента в Азербайджані переміг діючий глава держави Ільхам Алієв.

Як повідомляють Новости-Азербайджан, згідно з первинними результатами він набрав 84,6% голосів виборців, пише Українська правда.

Активність виборців на виборах президента Азербайджану склала 72,32%, заявив у четвер на прес-конференції в Баку голова ЦВК Мазахір Панахов. За його словами, вибори пройшли прозоро й відповідали всім сучасним вимогам.

Панахов зазначив, що ні в кого не викликає сумнівів, що Алієв здобув перемогу на виборах президента Азербайджану. "Вибори пройшли на високому рівні. Відзначалася дуже велика активність виборців. У цілому в голосуванні взяло участь 72,31 відсотка виборців", - сказав він.

За допомогою веб-камер за подіями на одній тисячі виборчих дільниць спостерігав увесь світ, відзначив глава ЦВК. Згідно з останніми даними на сайті інформаційного центру ЦВК АР, кандидат від НСДС Джаміль Гасанли набрав 5,44% (185 674) голосів виборців.

Президент і прем'єр-міністр Туреччини Абдулла Гюль і Реджеп Тайип Эрдоган, а також президент Віктор Янукович телефоном вже привітали Алієва з перемогою на президентських виборах 9 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «В Азербайджані на виборах переміг діючий президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути