Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2011 11:33

В Аргентині вітали нового старого президента-жінку
6

На вулицях Буенос-Айреса в неділю тисячі прихильників президента Аргентини Крістіни Фернандес де Кіршнер святкували її обрання на другий термін, повідомляє радіо "Свобода".

За уточненими даними, Фернандес перемогла вже в першому турі, набравши 53% голосів. В її найближчого суперника - соціаліста Ермес Біннера - лише 17%.

Це найбільш переконлива перемога, здобута будь-ким на виборах президента Аргентини з 1983 року, коли у країні була відновлена ??демократія.

Крістіна Фернандес де Кіршнер популярна завдяки економічному зростанню, яке сталось в роки її правління, і заходам з підтримки малозабезпечених.

Зазначимо, 58-річна Фернандес прийшла до влади в Аргентині у 2007 р., змінивши на посту президента свого чоловіка Нестора Кіршнера. Після того, як у жовтні минулого року екс-президент помер, владна коаліція все більш явно давала зрозуміти, що хотіла б бачити Фернандес переобраною на президентський пост.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині вітали нового старого президента-жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути