вівторок, 10 січня 2012 19:50

Ющенко показав українське Різдво відомому пастору з Техасу
14

Фото: Фото з родинного архіву

Колишній президент Віктор Ющенко зустрів Різдво на своїй дачі в селі Татарів Івано-Франківської області і запросив до себе гостей з-за кордону. Про це написала дружина колишнього президента Катерина Ющенко на своїй сторінці у Facebook.

"У минулих роках у нас гостювали друзі з Німеччини, Швейцарії та Франції, а цього року відомий пастор з Техасу та його дружина прилетіли на три дні, щоб провести з нами свята. У перший же вечір ми обідали в Ворохті та насолоджувались колядками, які виконували діти на традиційних музичних інструментах", - розповіла вона.

У день надвечір'я Христового Різдва родина екс-президента відвідала Коломийський музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Йосафата Кобринського та помилувалася різдвяною експозицією. Ющенки зводили гостей і до музею писанкового розпису у Коломиї "Музей писанки".

"На Святвечір ми зібрались на вечерю в нашому будинку, - повідомила Катерина Юшенко - де нас відвідала група з 30 дітей-сиріт з усіх регіонів України. Думаю, що деякі із них ніколи раніше не святкували Різдво. Для гостей діти виконали Різдвяні колядки та показали вертеп, дійство до якого вони вивчали протягом трьох днів у дитячому таборі, яким опікується моя подруга".

На Різдво родина відвідала старовинну гуцульську церкву в селі Ільці та повечеряла у Ворохті.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко показав українське Різдво відомому пастору з Техасу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути