Ексклюзиви
пʼятниця, 25 грудня 2009 09:17

Ющенко пояснив землякам Тимошенко, чому вона погана

Ющенко пояснив землякам Тимошенко, чому вона погана

Віктор Ющенко назвав Юлію Тимошенко "найбільшою загрозою демократії". Про це він заявив в інтерв"ю журналістам дніпропетровських телеканалів, повідомляє сайт кандидата в президенти.

"Але тільки закінчаться вибори, я вам кажу, що у нас стоїть першою загрозою української демократії – Тимошенко", - сказав президент.

Він висловив думку, що після завершення президентських виборів лідер БЮТ намагатиметься утворити коаліцію з Партією регіонів.

"Бо заспокоїтись вона зможе, лише вступивши в черговий раз у конституційний альянс з Партією регіонів", - сказав Ющенко.

При цьому він висловив переконання, що Тимошенко і Віктор Янукович не будуть сповідувати та захищати національні інтереси. Глава держави прогнозує, що вони дозволять залишитися Чорноморському флоту РФ на території України та не подадуть заявку на вступ до НАТО.

Крім того, Ющенко підкреслив, що сьогодні в парламенті немає більшості. Він назвав політичним авантюризмом ту коаліцію, яка начебто існує в парламенті.

"Те, що створила Тимошенко, - це політичний авантюризм, який дискредитує країну, який забирає наш шанс жити демократично", - сказав Ющенко, додавши, що "політична авантюра, яку Тимошенко провела, не маючи 226 голосів, призвела до того, що ми вже півтора-два роки маємо парламентську кризу".

При цьому Ющенко вкотре висловився за необхідність зміни прем"єр-міністра. "Нам потрібен український прем"єр-міністр", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пояснив землякам Тимошенко, чому вона погана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути