вівторок, 19 грудня 2017 13:21

Ющенко пояснив, чому Путін йде на Україну

Ющенко пояснив, чому Путін йде на Україну
"Путін зараз ходить там, де російська мова, російська церква, російська газета, російське телебачення, російський канал", - Віктор Ющенко. Фото: відкриті джерела

Політика національного відродження є найкращою відповіддю агресії Путіна, тому що цілісна нація непереможна. Про це у Facebook написав третій президент України Віктор Ющенко.

"Путін зараз ходить там, де російська мова, російська церква, російська газета, російське телебачення, російський канал. Він думає, що він вдома. Тому, коли ми говоримо, що це, з одного боку, криза ідентичності, це правда", - пояснив він.

"Дайте нам одне покоління, і ви побачите, що ми знайдемо спільну мову, ми знайдемо взаєморозуміння... Передчуття в мене завжди було, що єдиний привід, який може використовувати Путін для свого походу – це слабка внутрішня інтеграція.

Путін на поляків не піде. Путін на литовців не піде. Путін не піде навіть на болгар, навіть на румунів, на угорців, бо в цих суспільствах давно сформована власна цілісна політична нація", - резюмував Ющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Урок логіки від Путіна: "Київ був центром Русі, тому ми один народ"

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців, заявляв у серпні президент Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пояснив, чому Путін йде на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути