четвер, 22 січня 2009 11:29

Ющенко нагородить Фірташа орденом

Ющенко нагородить Фірташа орденом

Глава ради директорів компанії "ГрупДФ" Дмитро Фірташ сьогодні буде нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня з нагоди Дня Соборності.

Такий пункт міститься в програмі візиту Президента України Віктора Ющенка в Батурин.

Крім того, орденом "За заслуги" III ступеня за вагомий особистий внесок у створення національного історико-культурного заповідника "Гетьманська столиця" в Батуриніі сьогодні будуть нагороджені глава Наглядової ради АТ "Єврогазбанк" Олексій Івченко, президент АТ "Смартхолдінг" Вадим Новинський, генеральний директор АТ "Арселор Міталл Кривий Ріг" Жан Роберт Жує.

Як очікується, орденом "За заслуги" II ступеня буде також сьогодні нагороджений глава ради директорів компанії "Індустріальний союз Донбасу" Сергій Тарута.

Нагадаємо, Фірташ відомий своїми зв"язками з газовим посередником "Росукренерго", з яким склалися складні відносини у Прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Після безлічі гучних заяв "Росукренерго" було "відлучене" від газового ринку України.

Це сталося у січні, коли Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін і Тимошенко офіційно заявили, що ВАТ "Газпром" і НАК "Нафтогаз України" працюватимуть безпосередньо, без яких-небудь посередників. Отже, компанія "Росукренерго", яка заробляла на посередницьких операціях з російським і середньоазіатським газом, залишилася поза ринком, пише Ліга .

Зараз ви читаєте новину «Ющенко нагородить Фірташа орденом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути