вівторок, 18 жовтня 2011 23:55

Україна з Росією буде розраховуватись у рублях

Україна з Росією буде розраховуватись у рублях

Прем'єр Росії Володимир Путін і прем'єр України Микола Азаров в ході двосторонньої зустрічі у вівторок у Петербурзі домовилися опрацювати можливість здійснення взаєморозрахунків у рублях при проведенні торговельних операцій.

Про це повідомив прес-секретар прем'єра Росії Дмитро Пєсков.

"Сторони домовилися, що наступного тижня глави Мінфінів і Центробанків двох країн проведуть відповідні переговори", - сказав прес-секретар прем'єра РФ журналістам.

Путін і Азаров, за його словами, докладно обговорили в різних форматах, в тому числі один на один, питання взаємодії в галузі енергетики, а також співробітництво в ракетно-космічній галузі, авіації, взаємодія в кредитно-фінансовій сфері.

Пєсков додав, що при обговоренні останнього питання і була досягнута домовленість, що стосується можливості взаєморозрахунку в рублях.

Нагадаємо, сьогодні керівники урядів країн СНД в Петербурзі підписали Договір про зону вільної торгівлі.

За словами прем'єра України Миколи Азарова, підписана угода про зону вільної торгівлі з країнами СНД, як і створення зони вільної торгівлі з ЄС у перспективі, є частиною єдиного плану відкриття зовнішніх ринків для України.

Зараз ви читаєте новину «Україна з Росією буде розраховуватись у рублях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути